De war for talent wordt harder gestreden dan ooit tevoren. Met extra kritische sollicitanten die authenticiteit en transparantie eisen. WELL ontwikkelde een employer branding-traject dat hierop anticipeert. Na een grondige analyse bepalen we jouw employer value proposition (EVP). Da’s eigenlijk de belofte die je maakt aan je huidige en toekomstige medewerkers zodat ze voor jouw onderneming blijven kiezen. Die belofte vertalen we naar een creatief concept dat de basis vormt voor verdere communicatie- en wervingscampagnes.

employee engagement
employer marketing

Op basis van vooropgestelde KPI’s schetsen we je evolutie als werkgever en sturen bij waar nodig. Een doordacht intern communicatieplan maakt van je medewerkers echte ambassadeurs. WE’LL let them spread the word! We bouwen met andere woorden aan een ijzersterk werkgeversimago. Zodat je als werkgever boven jezelf uitstijgt en de beste krachten naar je bedrijf lokt én houdt.

Zin om samen een aantrekkelijk werkgeversmerk op te bouwen? Kom dan eens bij ons op de koffie en vertel ons jouw verhaal.
Contacteer ons voor meer info omtrent onze strategie

Kies uit één van onze doordachte trajecten of werk samen met ons een traject uit op maat