Services

Marketing en branding

Eerst denken, dan doen... Het begint met een strategie.

Tijdens een brainstorm komen we samen met een gevarieerd team uit jouw bedrijf. Het management, marketing, maar ook sales … de sleutelfiguren die weten wat de noden van de klant zijn. We stellen kritische vragen en leggen pijnpunten bloot. Als bedrijf werk je elke dag verder aan een duidelijke visie.

Meer info over marketing en strategie?

Brainstorming over aanpak en invalshoek van de nieuwe communicatie-aanpak

Creatie en communicatie

Na een grondige analyse starten we met een branding

We ontwikkelen logo's en huisstijlmiddelen. Een sterke merkidentiteit verstevigt immers jouw positie in de markt. Daarna werken we diverse marketingtools uit zoals bedrijfsbrochures, direct mails, advertenties, beursstanden… Het grafische ontwerp wordt steeds geïntegreerd aangepakt, want herkenbaarheid zorgt voor vertrouwen.

Een vraag over jouw eigen communicatiemiddelen?

Op basis van de brainstorm en conclusies beginnen we aan het logodesign. In eerste creatieve concepten wordt een typografie, beeldmerk, visual en kleurgebruik vastgelegd. Na een verfijning van het ruwe logodesign komt een nieuw bedrijfslogo tot stand

Op basis van het nieuwe logo worden huisstijlmiddelen uitgewerkt: briefhoofd, naamkaartjes, enveloppes, belettering, enz.

Marketing tools zijn middelen waarmee je de verkoop van jouw producten of diensten wenst te bevorderen. Deze tools worden bepaald op basis van jouw doelgroep en de boodschap.

In samenwerking met vertrouwde leveranciers gaan we op zoek naar leuke concepten. Vertel het ons, geen enkel idee is ons te gek, wij maken het mogelijk. Wij helpen mee aan de creatie en uitvoering en laten elke keer opnieuw jouw klanten of prospects verrassen.

Web en mobile

Nu komt jouw brand online tot leven

We leveren maatwerk, ook bij online projecten. Niet alleen de markt verandert, het online gebeuren is vaak de oorzaak waarom de markt zo snel wijzigt. Een slimme online aanpak zorgt dat jouw bedrijf alvast dat stapje voor heeft. Well ontwikkelt responsive websites met een kick-ass webdesign, mobiele apps die een must-have zijn op elke smartphone, gebruiksvriendelijke e-commerce platformen, SEO & SEA, e-mails waar je zeker op wilt klikken, social media advies & marketing automation, …

Online presence? Dat is iets voor mijn bedrijf!

Responsive websites zijn dé norm waardoor jouw website op elke device even aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. We voorzien telkens een backend op maat. Op zoek naar een statische site of pas je liever de website aan via het CMS? Samen met onze developers bekijken we het beste platform voor jouw bedrijf.

Well ontwikkelt jouw website met de juiste online strategie, volledig in de lijn van de huisstijl van jouw bedrijf. Een eigen website als online visitekaartje maar ook als marketing tool, gericht op return on investment. Hierdoor worden zaken als conversie, user experience, SEO, … niet uit het oog verloren.

Een mobiele applicatie is ontworpen om rechtstreeks op jouw smartphone of tablet te kunnen draaien. Een app kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Naast een hoogstaand mobile development staat een optimale usability centraal. De sterkte van een goede app is namelijk dat content overzichtelijk en gemakkelijk wordt weergeven.

Klanten in de B2C en B2B sector zoeken steeds vaker inspiratie online. E-commerce en webshops spelen op deze trend in. Op basis van de noden en middelen van de klant ontwikkelen wij webshops waarbij ook online de klantenbeleving optimaal is.

Search Engine Optimisation is belangrijk om goed te scoren in de zoekresultaten van Google…. met zoekmachineoptimalisatie streef je ernaar om zo hoog mogelijk vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Niet alleen moeten de teksten van de website goed zijn, ook technisch moet jouw website aan hoge eisen voldoen.

Samen met Google Partners stippelen we voor jou een geslaagde Google Adwords campagne uit. We vertrekken vanuit gedefinieerde doelstellingen, zetten een campagne op om nadien te evalueren en bij te sturen.

Social media is niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Het is er altijd en overal. Hoeveel social media kanalen heeft jouw bedrijf? Hoe zet je ze in? Maar vooral, is het effectief? Volgens een eigen social media methodiek schrijven wij een social media plan uit voor jouw bedrijf. Hierin bepalen we jouw doelen, strategie, creëren we content en sturen we bij waar nodig.

Marketing automation maakt het mogelijk om gericht te communiceren. Het effent het pad naar echt gepersonaliseerde en data driven marketing. Bouw dankzij expliciete en impliciete data een profiel van je gebruiker op. Hierdoor weet je wat hem interesseert, wat er speelt en kan je de conversatie aangaan.

Een hele boterham! We kunnen hier nog urenlang over praten. Jij ook?

Maak alvast een afspraak