title

De real estate wereld verandert drastisch en daarom moet de volledige sector meer dan ooit samenwerken om hun projecten te kunnen verwezenlijken. We Are Real Estate stampte een nieuw initiatief uit de grond met als doel iedereen uit de vastgoed wereld te verenigen en zo samen te bouwen aan de toekomst van hun speelveld.

Na een grondige analyse, bepaalden we samen met de klant de juiste positionering in de markt. We ontwikkelden een passende huisstijl, die in alle communicatietools - zowel offline als online - doorgetrokken werd.

We Are Real Estate Businesscards
Folder We Are real Estate
Pin We Are Real Estate
LinkedIn - We Are Real Estate

We Are Real Estate is een dynamisch initiatief, bewegend beeld mocht niet ontbreken. We namen een leuke video op die op verschillende social media kanalen verspreid werd. In combinatie met de verschillende geanimeerde social media advertenties zorgden we voor online brand exposure met impact.

Ook zin gekregen om samen te bouwen aan de juiste identiteit?

Bekijk onze aanpak
We Are Real Estate - video still

We Are Real Estate zag de gemeenschappelijke deler en zorgt voor beweging in de vastgoedwereld. Dit moest zichtbaar en voelbaar zijn in hun DNA. De huisstijl is op hun lijf geschreven en dit initiatief is iets waar iedereen met een kloppend hart voor vastgoed graag aan meebouwt.

Wim
Wim Art Director
Toegangskaarten We Are Real Estate
We Are Real Estate - website iPad
We Are Real Estate - Website