Techni-Mat, dé vakbeurs voor infra en ruwbouw

title

Alle infra- en ruwbouwspelers kunnen dit jaar voor een eerste keer terecht in Kortrijk XPO om de ins & outs over technieken en materialen binnen deze snel veranderende sector te ontdekken. De beurs, die georganiseerd wordt door twee toonaangevende vakbeurzen InfraTech en Matexpo, verzamelt alle knowhow op één plaats en heeft de ambitie om dé beurs te worden voor alle actoren binnen infra en ruwbouw.

Gebruikte communicatiemiddelen

techni-Mat logo

Met enkele belangrijke en duidelijke waarden zijn we aan de slag gegaan om de positionering van Techni-Mat te bepalen. Hieruit ontstond een strak logo en een sterke conceptvisual die een weerspiegeling van de volledige sector wil weergeven en het belang van de synergie tussen deze spelers bevestigt. Door het gebruik van verschillende iconen versterken we deze boodschap.

WELL ontwikkelde de website van Techni-Mat die ingezet zal worden als contentmachine voor bezoekers en exposanten. Een combinatie van doordachte on- en offline tools moet potentiële exposanten overtuigen om deel te nemen aan de eerste editie van Techni-Mat.

techni-Mat forms
techni-Mat folder
Techni-Mat presentation
Techni-Mat mobile site

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Ontdek onze oplossingen

“Het conceptbeeld geeft de synergie weer die nodig is om infra- en ruwbouwprojecten tot een goed einde te brengen. Door het gebruik van diverse iconen willen we deze boodschap kracht bij zetten.”

Wim
Wim Art Director
techni-mat site