Creating parasols for professionals

title

De ene parasol is de andere niet. Een stok met een dakje op? Niets is minder waar. In de historische stad Brugge maakt Symo al jaren handgemaakte parasols voor professionals, met oog voor ambachtelijke kwaliteit maar mee met de laatste innovaties en tendenzen. 

Gebruikte communicatiemiddelen

Symo identity

Symo doorliep het ganse voortraject bij Well, from good to great. Als je onderneemt, denk je best grondig na over je positionering. Hoe differentieer je je van je concurrenten? Op welke domeinen maak je het verschil? WELL nam samen met Symo alles onder de loep. Het verschil stopten we meteen duidelijk in hun baseline: creating parasols for professionals. Symo creëert enerzijds functionele parasols voor een hele waaier aan sectoren, elk met hun specifieke behoefte, anderzijds werkt Symo ook samen met topdesigners voor hun aanbod designer parasols. Deze schitteren op terrassen wereldwijd. 

Meer beleving, meer sfeer, meer impact dankzij de volledige nieuwe branding.

Ontdek ons voorstel
Symo visitekaartje
Symo technische fiche
Symo sfeer

Symo ademt professionaliteit en kwaliteit en dit stopten we ook in de branding. De blauwe, zakelijke kleur en de statige letters zorgen dat het merk er staat. Ook het schaduwvlak als creatief element vindt zijn weg in alle communicatietools. Een Symo parasol op jouw terras is een statement en zorgt meteen voor rendement.

Symo tas
Symo magazine

De kracht van deze branding zit in de simpliciteit van het logo en de fontkeuze. Less is always more, dat wordt duidelijk gemaakt in de verdere uitrol van de corporate tools!

Evelien
Evelien Designer
Symo magazine