Rani, een creatieve bloemenwinkel

title

Rani, een fantastische jonge dame vroeg ons om haar te helpen bij de opstart van haar eigen bloemenzaak. Het viel ons meteen op dat deze jonge dame héél wat talent in huis heeft. Ze won reeds heel wat nationale en internationale prijzen en kan daarbij bouwen op stageperiodes bij gerenomeerde namen uit de sector als een Geert Pattyn. WELL hielp met de creatie van het logo, alle POS-materiaal, flyer en de website.

Gebruikte communicatiemiddelen

Flyer Rani
Rani Galle

Dankzij onze WELL-known brainstorm hebben we de waarden van Rani uitgepuurd en verder uitgerold & onderlijnd in de huisstijl. Een logo is immers niet zomaar een logo, het verduidelijkt het DNA van een ondernemende ziel. Voor WELL is het van uiterst belang dat deze helemaal afgestemd is op wat een bedrijf uniek maakt. Bij Rani was dit niet anders!

Businesscards
Winkel Rani

Ook interesse in een volledige nieuwe huisstijl 
of visual?

Contacteer ons vrijblijvend

‘Mother nature has the best box of crayons’


Een quote die de stijl van Rani perfect illustreert want verwacht je aan een jonge, creatieve & verfrissende geestdrift maar steeds met héél veel respect voor de natuur. Net deze natuurlijke flair - denk aan de materiaalkeuze, fonttype, quotes,… - kon niet ontbreken bij de ontwikkeling van de huisstijl.

Vanessa
Vanessa Managing Partner
Rani Galle website
Rani Galle - mobiele site

Rani was een heerlijk project! De ganse huisstijl ontrolde zich als vanzelf; van visitekaartje tot POS-materiaal, van flyer tot website,… Werkelijk alles werd bij ons inhouse gemaakt. Zo hebben we ook de boeketkaartjes gemaakt en de cadeaubon is al even leuk om naar te kijken als ze te krijgen.

Wim
Wim Art Director

Deze kleine, maar handige website is zo opgebouwd dat Rani dit volledig zelf kan beheren; zelf blokken toevoegen of verwijderen, pijlers aanpassen,… Op die manier hoeft zij niet steeds bij WELL aan te kloppen om wijzigingen uit te voeren en is haar website volledig future proof! Dat is natuurlijk de kracht van een site die volledig op maat wordt gemaakt.