Post X, a new Way Of Working

title

Met Post X - een project van IRET - heeft Antwerpen er een gloednieuw kantoorcomplex bij. En niet zomaar eentje. De kantoorgebouwen met topservice en oog voor de nieuwste energieprestaties dragen ook mobiliteit en openbaar vervoer hoog in het vaandel.

3D visual Post X, the new Way Of Working

Tijdens de brainstorm hebben we samen met de klant de toekomstige positionering bepaald van POST X, namelijk hét kantoorgebouw met hotelservices. De perfecte creatieve aanzet voor de uitrol van de verschillende tools die in het plan van aanpak bepaald werden, zoals advertising, brochure en een creatieve Direct Mail.

Detail 3D visual Post X, the new Way Of Working
Advertentie Post X, the new Way Of Working, kantoorgebouw Antwerpen
Brochure Post X, the new Way Of Working, kantoorgebouw Antwerpen
Post X, kantoorgebouw Antwerpen, Berchem
0%

van de kantoorruimtes werd op 8 maanden verhuurd

Post X, visual website
Post X aankleding site vlaggen

“Post X-zine is ondertussen dé nieuwe standaard voor al wie “the new Way Of Working” wel kan smaken. Met informatie en tips over de site, de buurt en de huurders blijft geen enkel onderwerp over Post X onbesproken. Maak kennis met het nieuwe werken bij Post X!”

Margot
Margot Account Coordinator
Magazine Post X, kantoorgebouw Antwerpen
Post X website

Ook de website werd gefaseerd aangepakt en diende eerst als een digitale prospectietool, een soort digitale brochure die de prospect goesting gaf om contact op te nemen.

Van zodra de verhuur van de kantoren zo goed als compleet was, zijn we overgeschakeld naar een website die meer als tool dient voor de residenten op de site. Het werd een handige tool waarop je uw bezoek kan plannen, een overzicht terug kan vinden van de verschillende services, en mogelijkheden qua mobiliteit om een vlotte verbinding naar Post X te garanderen!