Ga eens op de koffie bij jouw opticien

title

Optiekpunt is een optiekzaak in Roeselare. Met het ruimste assortiment brillen en merken vind je er steeds de perfecte bril op maat van jouw wensen. Optiekpunt gaf Well de opdracht om hen bij te staan bij de aanpak en uitrol van alle communicatie.

Visual Optiekpunt
Gebouw Optiekpunt
Advertising Optiekpunt

We genieten al jaren van het vertrouwen dat Optiekpunt ons schenkt. We werken een plan van aanpak uit in functie van een bepaald budget. We bepalen daarin de gepaste tools zoals bijvoorbeeld busreclame, direct mailings, advertenties,… in functie van de doelgroep, timing en budget per tool. Op die manier kunnen we gefaseerd het budget inzetten, de tools evalueren en desnoods bijsturen. 

Optiekpunt brooddoos
Optiekpunt eindeloze bril ideeën
Optiekpunt affichage bus

Om oogartsen in de buurt er even op attent te maken dat Optiekpunt een waardevolle partner voor hen kan zijn, stuurden we hen een Viewmaster. Op die manier is Optiekpunt zeker niet aan de aandacht voorbij gegaan :-)

Margot
Margot Account Coordinator
Viewmaster Optiekpunt

Gezien Optiekpunt zo gegroeid is door de jaren heen, in alle facetten, hebben we het kleurenpallet dat we oorspronkelijk hadden bepaald ook wat meer mature gemaakt. De brand identity van Optiekpunt groeit als het ware mee...

Optiekpunt website