Ga aan de slag met KMO Kit en maak komaf met de administratieve sleur!

title

KMO Kit is een online tool die administratie en facturatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt. Van naming tot logo en website, elke stap pakte Well samen met de klant geïntegreerd aan.

Gebruikte communicatiemiddelen

Logovoorstel KMO Kit

Een volledig nieuw product, vraagt een passende naam. Tijdens een brainstorm werden linken gelegd met de woorden snel, KMO, future proof, assistentie, facturatie, boekhouding, … Na een selectieprocedure werd de naam KMO Kit geboren. Een logische keuze, aangezien onze doelgroep de kleine KMO omvat en we uitbreidingsmogelijkheden hebben naar de toekomst om ook andere sectoren te benaderen.

Een van de pistes bij de logostudie was de idee van een post-it. Je kent ze wel, ze hangen overal en zijn een belangrijke kantooraccessoire, zeker om overzicht te bewaren in administratie en facturatie. Vanuit dit standpunt werd het logo op punt gezet. Het typische van het beeldmerk werd overal doorgetrokken in de site en de huisstijl. Dit maakt het geheel herkenbaar en identisch.

Brainstorm KMO Kit
Businesscards KMO Kit

Ook interesse in een volledige nieuwe huisstijl 
of visual?

Contacteer ons vrijblijvend
Huisstijlmiddelen

De site is een one pager met verfrissende animatie. We werkten teksten uit die herkenbaar zijn voor de doelgroep en haalden situaties aan waar ze zich mee kunnen identificeren. De korte teksten blijven luchtig waardoor de talrijke voordelen makkelijk te detecteren zijn. We overvallen potentiële klanten niet met technisch gedoe, maar benadrukken wat de tool kan betekenen voor de eindklant. As simple as that!

KMO Kit iPhone
KMO Kit iPad

Op de website van KMO Kit konden we aan de hand van animaties de verhaallijn kwijt in één vlotte scroll beweging. Op het eerste scherm werken we met een teaser. De 'page curl' vraagt erom om door te scrollen naar een tweede scherm die het product 'KMO Kit' onthult. Dankzij parallax scrolling lopen alle schermen vloeiend in elkaar.

Pieter
Pieter Digital Developer
Website KMO Kit