Shoes & goods for real kids

title

Enfant Terrible in Kuurne is thé place to be voor kids met pit én ouders met smaak. Fashion hipsters, allen daarheen! WELL ontwikkelde het logo, de huisstijl en alle marketing- en communicatietools.

Gebruikte communicatiemiddelen

Enfant Terrible logo
Enfant Terrible billboard affiche
Enfant Terrible Shoes

Gezien de schoenen, net zoals de zaakvoerster, een tikkeltje tegendraads en ondeugend zijn, hadden we meteen een duidelijke visie voor onze logostudie. Daarom werd het definitieve logo ietwat nonchalant, niet perfect geschreven of mooi rond. De ‘duivel’ hoorntjes geven een extra touch aan het geheel en worden doorheen de ganse huisstijl als rode draad van Enfant Terrible gebruikt.

Enfant Terrible Tas
Enfant Terrible visitekaartje

Om Enfant Terrible lokaal bekend te maken bij het grote publiek werd een strategisch aanpakplan bedacht. We ontwierpen aantrekkelijke billboards, advertising, flyers en zorgden dat ook alle P.O.S. materiaal zoals stickers, zakken en nog zoveel meer volgens de huisstijl geïntegreerd werden aangepakt. Dit alles zorgt voor een zeer geslaagd eindresultaat, is de herkenbaarheid groot en behalen we optimale resultaten in verkoop!

Nic
Nic Managing Partner
Website Enfant Terrible