Voor het lekkerste feest, op een betoverende locatie

title

Domein Vossenberg in Hooglede zorgt voor de passende formule en feestzaal voor uw feest. Met een mooi domein, perfect opgestelde feestzalen en fijne gerechtjes is elk feest bij Domein Vossenberg geslaagd.

Gebruikte communicatiemiddelen

Posters Domein Vossenberg

Bij Domein Vossenberg kan je zowel als particulier en als bedrijf terecht. Verder geniet je er op zondag van een lekkere brunch. Deze drie doelgroepen benaderen we graag op een persoonlijke manier. Iedere doelgroep krijgt een eigen visueel beeld en toont zo meteen waar Domein Vossenberg top in is: keer op keer piekfijne gerechtjes presenteren. Door op elk bord de signatuur van Domein Vossenberg toe te voegen, verwijzen we naar het logo van Domein Vossenberg en creëren we herkenbaarheid.

Hapjes Domein Vossenberg
Ambassadeur Domein Vossenberg

Ook interesse in een volledige nieuwe huisstijl of visual?

Ontdek ons voorstel
Hapje op bordje Domein Vossenberg
Logo Domein Vossenberg
Site Vossenberg

De signatuur op de visuals vinden we ook doorheen de website. De website is het resultaat van een doordacht design gecombineerd met sprekende fotografie en slimme functionaliteiten. Voor het gebruiksgemak van de bezoeker, kan je heel snel een brunch reserveren en integreerden we een kalender waardoor je meteen zicht hebt of jouw favoriete feestzaal beschikbaar is. 

Evelien
Evelien Designer

Fotografie © Peter Verplancke