Busworld, wereldwijd de grootste vakbeurs voor bus en coach

Busworld is een internationale beurs die normaal elke twee jaar plaatsvond in Kortrijk. Door het steeds groeiende succes verhuist Busworld dit jaar naar Brussels expo in de schaduw van het Atomium. Daarnaast organiseert Busworld International ook beurzen voor bus en coach in Turkije, Colombia, China, Rusland en India.

Gebruikte communicatiemiddelen

Busworld advertentie

Ook interesse in een nieuwe brand visual?

contacteer ons

WELL ontwikkelt voor elke editie een nieuwe brand visual die we niet alleen internationaal uitrollen maar tevens implementeren in alle bestaande communicatietools. Daarnaast verzorgt WELL de website, het online registratieplatform en de mobile app.

Busworld signalisatie
Busworld sfeer
Busworld poster
Busworld posters

Busworld blijft zichzelf vernieuwen en daarom staken we ook de affiche in een nieuw jasje. In deze nieuwe visual tonen we letterlijk dat Busworld het epicentrum is van de bus & coach community. Busworld brengt alle professionals uit de buswereld samen om hun kennis en expertise te delen. De uitdaging lag erin om een herkenbare maar iconische visual te maken voor elke locatie. De skylines schetsen meteen een karakteristiek beeld van de respectievelijke gaststeden.

Wim
Wim Art Director
Busworld site