Brasserie Latem, culinaire wereld vol beleving

title

Brasserie Latem is zoveel meer dan de authentieke Franse brasserie. Klanten zijn hier niet altijd van op de hoogte. Tijd voor meer structuur en een duidelijk verhaal.

Brasserie Latem bord

Brasserie Latem staat voor culinaire topkwaliteit en beleving. Dit vraagt ook communicatie met net dat ietsje meer.

We brachten structuur door het aanbod van Brasserie Latem onder te brengen in 4 pijlers, met elk een eigen kleur en bijpassend icoon. We creëerden een tafelbrochure, die klanten onder meer tijdens hun diner doorbladeren, meekrijgen bij afhaalgerechten, tijdens events, ... We trokken deze 4 pijlers ook door naar de website.

Brasserie Latem haan
Peter Van den Bossche, zaakvoerder en chef Brasserie Latem

Onze klanten zijn enthousiast over ons aanbod en dit werd kracht bijgezet door de gekozen communicatietools.

Peter Van den Bossche, zaakvoerder en chef Brasserie Latem

Wens je meer informatie over een rebranding op maat van jouw bedrijf?

Bekijk onze oplossingen
Brasserie Latem Izakaya

Brasserie Latem bestond 25 jaar en dit konden we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. 

We startten met een mooie naam en een passend logo voor het feest, Bits of Delight. Bedoeling was om trouwe klanten een ganse dag te trakteren op gerechten uit de brasseriekeuken en de sashimi uit de Izakaya-bar. Alle vaste wijnpartners waren aanwezig die op hun beurt hun wijnbouwers meebrachten van over de ganse wereld.

Brasserie Latem 25 jaar event
Sleeve fiches Brasserie Latem
Brasserie Latem 25 jaar champagnetoren

Gerichte communicatietools en onze hands-on opvolging resulteerden in een uniek event vol beleving!

Het was een uniek event waar iedereen nog met veel genot naar terugkijkt. 

Vanessa
Vanessa Managing Partner
Brasserie Latem 25 jaar event banner
Brasserie Latem Bits of Delight Magazine
Brasserie Latem Bits of Delight, Peter Van den Bossche, zaakvoerder en chef Brasserie Latem

Onze beleving staat terug volledig op punt waardoor klanten terug hun weg vinden in ons uitgebreid aanbod!

Peter Van den Bossche, zaakvoerder en chef Brasserie Latem

Fotografie ©Jürgen de Witte / EarthGMC