Improving industrial performance

title

Actemium klopte aan bij WELL op zoek naar een digitale oplossing voor hun netwerk. 

Actemium is een merk van VINCI Energies en biedt haar klanten infrastructuur van energie, transport en communicatie, en de uitrusting en optimalisering van industriële faciliteiten en gebouwen.

Site desktop
Site mobile

Internationaal is Actemium een zeer sterke industriële B-2-B speler! Op vraag van het brand-team bouwden we een gebruiksvriendelijke en future-proof website voor alle landen. Met respect voor de huisstijl én de wensen van de verschillende landen. 

Op zoek naar een digitale oplossing voor jouw business?

neem vrijblijvend contact op

"In co-creatie met de Actemium brand en de 'big five' landen werkte WELL aan dit digitale project. We zochten via onderling overleg & diverse feedback rondes naar oplossingen zodat we vandaag méér dan 50 landen worldwide een plug-and-play platform aanbieden voor het bouwen van een eigen website.

Hoe we dat doen? Onze developers zorgden ervoor dat hun marketing teams overal ter wereld sites binnen een bepaald framework kunnen bouwen zonder daarbij enige technisch kennis te moeten hebben. Job WELL done :-)"

Kimberly
Kimberly Account Manager

"Identity is key! Daarom hebben we gedurende het ganse project, van wireframing tot website design én zelfs oplevering, gewaakt over de huisstijl. Een huisstijl die we werkelijk door en door kennen gezien we deze zelf in 2013 voor Actemium International ontwierpen. Een project waar ik zelf enorm trots op ben."

Evelien
Evelien Designer