Wat kunnen wij voor jou doen?

Strategie

Strategie

Als je onderneemt, denk je best grondig na over je positionering. Hoe differentieer je je van je concurrenten? Op welke domeinen maak je het verschil? Waar wil je staan binnen 10 jaar? … Samen denken we een performante strategie uit met een onderscheidende visie en missie. WE’LL make sure dat je klanten en prospects je sneller opmerken.

Marketing

Na het uittekenen van de strategie en het ontwikkelen van een creatief concept, focussen we op een praktisch inzetbaar marketing- en communicatieplan. Naast propositie en merkbeleving bepalen we de uit te dragen boodschap. Die brengen je naar jouw doelgroep via een doordachte mix van mediakanalen en andere middelen. WE'LL prepare a plan dat de basis vormt voor alle verdere uitwerking en invulling van jouw activiteiten als ondernemer.

Marketing
Branding

Branding

Je bedrijf of product moet persoonlijkheid uitstralen. Daarom maken we er een sterk merk van. We vertalen je bedrijfs-DNA naar creatieve concepten die het hart van je doelgroep raken. Zo krijgt je merk een smoel. Je drukt je als onderneming visueel, communicatief én kwalitatief uit. Strategie en branding vloeien in elkaar over via letters en pixels, in woord en beeld. WE’LL create aantrekkelijke concepten die geen klant of prospect onberoerd laten.

Web

Wist je dat WELL een onlinepionier is in West-Vlaanderen? Onze eerste succesvolle sites ontwikkelden we aan het eind van de vorige eeuw! Die expertise en passie voor het web geven ons vandaag een voorsprong waar jouw onderneming mee van profiteert. Denk webdesign, development, mobile apps, social media, e-commerce, SEO, SEA en meer. WE’LL measure your success met digitale data die ons toelaten voortdurend te evalueren en bij te sturen.

Web

We zijn enorm trots op onze klanten!

Land & Tuinbouwsalon
Capital@rent
Open VLD
Symo
Partena Vitality
Haelvoet
Vanraes
Ikea
Miss Chips
TMS Software
Bob Monteyne
Goddeeris
Heb je een vraag
voor ons team?
Contacteer ons nu