Goddeeris

Goddeeris is ontstaan als lokaal familiebedrijf in het hartje van Roeselare. Sinds 3 jaar kennen ze een enorme boost en zijn ze uitgegroeid tot een volwaardige speler én specialist in industrial HVAC maar ook industrial piping!

En daar willen ze het niet bij laten. Het familiebedrijf Goddeeris wordt aangestuurd door 4 industrious mannen die héél wat ambitie koesteren!

Net om die ambities waar te maken en een huuu...ge BHAG na te streven, klopten ze bij Well aan. Het werd tijd om de identiteit op deze plannen af te stemmen.

Alleereerst zijn we gestart met de basis: “behouden we onze naam?”, “splitsen we de firma op in HVAC en Piping?”,… Kortom, alle heilige huisjes durfden deze mannen in vraag te stellen. Na heel wat strategische meetings en het op punt zetten van de absolute sterktes van Goddeeris, zijn we tot een sterke identiteit gekomen.

"WE ARE INDUSTRIOUS
Industrious, dat is Goddeeris, ten voeten uit!
Ondernemend, hardwerkend, met véél energie en onvermoeibaar."

Managing partner Nic

"Dankzij een sterke identiteit was het een plezier om de huisstijl verder uit te rollen naar de corporate identity en de marketing tools. Ook de site werd uiteraard in een nieuw jasje gestopt. Hierbij werd veel aandacht gegeven aan het doel van de site, wie zal deze bezoeken,… Wij zijn er alvast fan van!"

Account manager Vanessa

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!