Feest, wijn, evenement

Brasserie Latem, Bits of delight

25 jaar Brasserie Latem, dat kan tellen! En dat verdient ook een fantastisch feest.

Brasserie Latem in St-Martens-Latem is een gevestigde waarde geworden. Werkelijk iedereen die gastronomie hoog in het vaandel draagt, kent de weg naar deze gezellige brasserie. Peter leerde ons jaren geleden de typische brasserie kennen en is daar zonder meer in geslaagd. Vandaag is Peter's ambitie nog groter en wil hij een stap verder gaan, vandaag leert iedereen de Izakaya kennen.

Wat zijn wij blij dat wij reeds jaren partner mogen zijn van Brasserie Latem!

Een groot feest organiseren, dat start met een goed plan, een uitgekiende timing én trouwe partners.

Well startte op zijn beurt met een mooie naam en een passend logo voor het feest, Bits of Delight. Bedoeling was immers om trouwe klanten een ganse dag te trakteren op alle heerlijks van de brasseriekeuken en Izakaya. Ook alle vaste wijnpartners waren aanwezig die op hun beurt hun wijnbouwers meebrachten van over de ganse wereld.

Om klanten en fans warm te maken voor het feest, ontwikkelden we heel wat tools zoals: HTML-mails, dedicated landingspages om in te schrijven, flyers, Facebook visuals, e-mailhandtekening, wall of fame, baches om de tenten aan te kleden,… Werkelijk aan alles werd gedacht om die ene dag tot een onvergetelijk moment te maken!

Het resultaat was een drukbezocht feest waarbij iedereen overweldigd werd door beleving, heerlijk eten en fantastische wijnen. Een dag die we nooit meer zullen vergeten en die mogelijk werd gemaakt door de tomeloze inzet van zowel Peter, zijn team en alle partners.

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!