Rani Galle, flowers & soul

Rani, een fantastische jonge dame vroeg ons om haar te helpen bij de opstart van haar eigen bloemenzaak. Het viel ons meteen op dat deze jonge dame héél wat talent in huis heeft. Ze won reeds heel wat nationale en internationale prijzen en kan daarbij bouwen op stageperiodes bij gerenomeerde namen uit de sector als een Geert Pattyn. Well hielp met de creatie van het logo, alle POS-materiaal, flyer en de website. 

'Mother nature has the best box of crayons'

"Deze quote illustreert de stijl van Rani: creatief, verfrissend, maar met respect voor wat de natuur geeft. Aan de hand van haar unieke waarden die we in een brainstorm verduidelijkt hebben, maakten we een logo en ganse huisstijl op. Uiteraard kon een natuurlijke flair niet ontbreken die doorheen de ganse huisstijl wordt herhaald."

Account manager Vanessa 

"De ganse huisstijl ontrolde zich als vanzelf. Van visitekaartje tot POS-materiaal, van flyer tot website... Alles werd bij ons in-house gemaakt. Voor Rani telt werkelijk elk detail. Zo hebben we zelfs de eigen boeketkaartjes gemaakt en ook de cadeaubon is al even leuk om naar te kijken als ze te krijgen. 

De website is zo opgebouwd dat Rani zo goed als alles zelf kan beheren. Ze kan zelf blokken toevoegen, pijlers wijzigen,... werkelijk alles werd volledig op maat gemaakt van deze ondernemende dame. Net zoals het hoort!"

Art Director Wim

flowers
bloementag, flowers
sleeve, flowers

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!