bow architecten

Geef hen de ruimte... zij vullen hem in

Herbestemmingen van (oude of nog steeds actieve) bedrijven is werkelijk dé DADA van bow architecten! Als geen ander ziet dit jong en dynamisch bureau het potentieel van een site en slagen ze er steeds in om deze te transformeren op een slimme manier. Hierbij zijn ze niet bang van nieuwe termen als co-wonen, stapelwonen, zorgwonen en betonstop,... Het nieuwe wonen begint bij bow! Geef hen de ruimte... zij vullen hem in. 

"Voor bow architecten werd het snel duidelijk dat we out-of-the-box moesten denken! Daarom kozen we voor een dynamisch logo. Een identiteit die verschillende zaken uitstraalt als: beweging & dynamiek, wendbaar, steeds in functie van, doelgericht, slim,.. Wat perfect aansluit bij de waarden van bow architecten. Resultaat is een wisselend & verrassend logo dat geïmplementeerd wordt op de verschillende tools, steeds herkenbaar en zorgvuldig gekozen in functie van de doelgroep." 

Art Director Evelien

"De uitdaging voor ons was hoe we bow architecten wilden profileren en hoe ze de juiste doelgroep konden aantrekken. Hiervoor ontwikkelden we onder andere een opvallende postmailing bow stenen. De 100 most wanted prospects ontvangen een postmailing met daarin een kaart en een aantal bouwstenen waarmee ze een eigen interpretatie van het bow logo kunnen maken. Zo maken ze kennis met bow op een andere manier die hen zo typeert: slim, fun en open minded."

Managing Director Liesbet

bow work
bow mobile
bow site

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!