kantoorcomplex post x

Post X, The new way of working

Met Post X - een project van IRET - heeft Antwerpen er een gloednieuw kantoorcomplex bij. En niet zomaar eentje. De kantoorgebouwen met topservice en oog voor de nieuwste energieprestaties dragen ook mobiliteit en openbaar vervoer een hoog vaandel toe. Maak kennis met het nieuwe werken, Post X.

logo post x

“Inderdaad, bij Well starten we steevast met strategie, een brainstorm. Dé ideale gelegenheid om communicatie en marketing in vraag te stellen. Vragen bleven niet langer onbeantwoord en vormden de basis voor de identiteit van Post X. Een perfecte aanzet voor de uitrol van branding, advertenties en infobrochures.”

Creative Director Nic

Alle wegen leiden naar Post X

“130.000. Dit is het aantal vierkante meter kantoorruimte bij Post X. Voor de ondersteuning van de verkoop hiervan ontwikkelden we marketingtools, waaronder de troevenkaart. Het uitvouwbaar exemplaar met facts en figures is vergezeld met hun sterkste troef: het uitgebreide netwerk aan services en een fantastische blik op de mobiliteit. Dit netwerk wordt visueel voorgesteld aan de hand van een metroplan en zorgt voor het speelse effect. ”

Art Director Evelien

Troevenkaart post x
Vlaggen post x
kantoorgebouw post x
a new way of working post x
Magazine post x

Creatie Post X-zine

“Vanaf nu is Post X-zine dé nieuwe standaard voor al wie the new way of working wel kan smaken. Met artikelen over architectuur, passiefbouw en de buurt blijft geen enkel onderwerp over Post X onbesproken. Verder geeft Post X-zine het woord aan hun huurders en waarom zij kozen voor dit nieuw kantoorcomplex. “

Managing Director Liesbet

What’s next? Een mobiele app voor elke Post X-huurder waar ze in één swipebeweging beroep kunnen doen op de diensten. Name it en Post X heeft het, van strijkdienst tot kinderopvang. Of heb je meer nood aan een yogaleraar tijdens de middagpauze? To be continued…

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!