Feestlocatie Domein Vossenberg Hooglede

Voor het lekkerste feest, op een betoverende locatie

Domein Vossenberg in Hooglede zorgt voor de passende formule en feestzaal voor uw feest. Met een mooi domein, perfect opgestelde feestzalen en fijne gerechtjes is elk feest bij Domein Vossenberg geslaagd. Als trotse communicatiepartner van Domein Vossenberg ondersteunen wij hen in hun volledige communicatie, van strategie tot online presence.

Logo Domein Vossenberg Hooglede
ontwerp affiche Domein Vossenberg

"Bij Domein Vossenberg kan je zowel als particulier en als bedrijf terecht. Verder geniet je er op zondag van een lekkere brunch. Deze drie doelgroepen benaderen we graag op een persoonlijke manier. Iedere doelgroep krijgt een eigen visueel beeld en toont zo meteen waar Domein Vossenberg top in is: keer op keer piekfijne gerechtjes presenteren. Door op elk bord de signatuur van Domein Vossenberg toe te voegen, verwijzen we naar het logo van Domein Vossenberg en creëren we herkenbaarheid."

Managing Director Nic

"De signatuur op de visuals vinden we ook doorheen de website. De website is het resultaat van een doordacht design en structuur, gecombineerd met sprekende fotografie en dynamische pagina’s. Voor het gebruiksgemak van de bezoeker, integreerden we een kalender waardoor je meteen zicht hebt of jouw favoriete feestzaal beschikbaar is."

Art Director Evelien

Bekijk de website

Fotografie © Peter Verplancke

website Domein Vossenberg
Presentatie bord
Feestlocatie Domein Vossenberg
Reservatietool feestzalen Domein Vossenberg

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!