headerfoto kmo kit

Ga aan de slag met KMO Kit en maak komaf met de administratieve sleur!

KMO Kit is een online tool die administratie en facturatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt. Van naming tot logo en website, elke stap pakte Well samen met de klant geïntegreerd aan.

Logo ontwerp kmo kit
brainstorm & naming proces

“Een volledig nieuw product, vraagt een passende naam. Tijdens een brainstorm werden linken gelegd met de woorden snel, KMO, future proof, assistentie, facturatie, boekhouding, … Na een selectieprocedure werd de naam KMO Kit geboren. Een logische keuze, aangezien onze doelgroep de kleine KMO omvat en we uitbreidingsmogelijkheden hebben naar de toekomst om ook andere sectoren te benaderen.”

Account manager Vanessa

logostudie kmo kit

“Een van de pistes bij de logostudie was de idee van een post-it. Je kent ze wel, ze hangen overal en zijn een belangrijke kantooraccessoire. Vanuit dit standpunt werd het logo op punt gezet. Het typische van het beeldmerk werd overal doorgetrokken in de site en de huisstijl. Dit maakt het geheel herkenbaar en identisch.”

Account manager Vanessa

huisstijlmiddelen kmo kit
website kmo kit

"De site is een one pager met verfrissende animatie. We werkten teksten uit die herkenbaar zijn voor de doelgroep en haalden situaties aan waar ze zich mee kunnen identificeren. De korte teksten blijven luchtig waardoor de talrijke voordelen makkelijk te detecteren zijn. We overvallen potentiële klanten niet met technisch gedoe, maar benadrukken wat de tool kan betekenen voor de eindklant. As simple as that!

Op de website van KMO Kit konden we aan de hand van animaties de verhaallijn kwijt in één vlotte scrollbeweging. Op het eerste scherm werken we met een teaser. De 'page curl' vraagt erom om door te scrollen naar een tweede scherm die het product 'KMO Kit' onthult. Dankzij parallax scrolling lopen alle schermen vloeiend in elkaar."

Web developer Tom

website kmo kit

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!