Partena, a program for happy business

Partena Vitality maakt deel uit van de groep Partena en richt zich op het optimaliseren van de gezondheid, de motivatie en de vitaliteit van medewerkers. Na een strategische brainstorm met de belangrijke sleutelpersonen van het bedrijf ontwikkelde Well Communications het logodesign, corporate styling, website en diverse marketing tools.

"De eerste stap was een brainstorm met het management van Partena Vitality. In deze meeting werden hun waarden, de mission statement, misie en visie uitgewerkt. Deze zorgde voor de basis voor de volgende stap: een nieuw logo en huisstijl. We ontwikkelden een nieuwe, herkenbare stijl met enkele knipogen naar de Partena-stijl, hetgeen een vereiste was."

Account manager Vanessa

"In het woordenboek wordt vitaliteit omschreven als: "de vitaliteit zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [vitali'tÉ›it] levenskracht, mate waarin iemand krachtig en energiek is."

Met levenskracht en energie als inspiratie creëerden we een levendige en kleurrijke huisstijl, waarin de genen van Partena Vitality perfect in zijn weerspiegeld."

Art Director Evelien

Klaar om jouw project of idee om te zetten in de praktijk?

Vertel het ons!