WELL logo
Well Communications

Haal het maximum uit je communicatie-inspanningen

Bij marketing automation maak je gebruik van een softwareplatform die jou het makkelijker maakt om content op verschillende online kanalen te automatiseren. Denk maar aan e-mailmarketing & workflows, social media publishing & advertising, landingspagina's, blogposts,... 
Het grote doel is niet zozeer om minder te moeten werken, het streeft vooral naar een gepersonaliseerde ervaring voor jouw netwerk én een groter rendement behalen. Na onze vorige pijlers schakel je met marketing automation naar de next level en is het dé kroon op jouw marketing.
WELL Communications is voor URSA een absolute meerwaarde. Ze denken niet alleen strategisch mee, maar het team is erg proactief, transparant en professioneel.
Tess Willems - marketing & communicatie
URSA Benelux

Ben jij klaar voor HubSpot?

HubSpot is 's werelds toonaangevende verkoop- en marketingsoftware gebouwd rond het concept van inbound marketing. HubSpot is de ultieme marketingmachine, ideaal om je concurrenten 5 stappen voor te zijn.
Noem HubSpot gerust het walhalla voor elke marketeer of communicatiemanager. Wij bij WELL zijn overtuigd, dit wordt het nieuwe normaal. 
Ga jij straks ook aan de slag met inbound marketing? Hieronder slechts enkele handige features waar je met HubSpot toegang tot krijgt. 

CRM

HubSpot biedt een gratis CRM aan waarin je al jouw relaties en interacties beheert. Dit compleet CRM-platform verzamelt een schat aan informatie die ondernemingen laat groeien. Wat jouw doelstellingen ook zijn, dit CRM vormt de ultieme basis om mee te starten.

E-mailmarketing

Je speelt met leuke templates, handige features in een drag & drop systeem waardoor het kinderspel is om leuke e-mailings op te maken. Als je dit combineert met slimme workflows dan ben je in staat om het rendement van een mailcampagne naar een hoger niveau te tillen.

Social media

In het HubSpot platform heb je niet enkel toegang tot een content kalander, je kan ook posts vooraf inplannen op al jouw social media kanalen. Je hebt bovendien een mooi en helder overzicht van je ad campaigns. 

Landingspagina's & blogposts

Je speelt met extra landingspagina's of blogposts die in jouw eigen huisstijl zijn opgemaakt. Dit maakt dat je beter kennis kan delen met je doelgroep, acties opzet of conversie kan stimuleren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Metrics

Een zeer grote sterkte binnen Hubspot is hun uitgebreide metrics, zowel op actieniveau (resultaten van een social media post) maar evengoed op campagne niveau. Via de metrics van Hubspot krijg je inzichten welke kanalen het best werken en wie zich waar bevindt in de funnel. Zo ben je in staat om telkens te optimaliseren.

Opleidingen & support

Niet alleen heb je met Hubspot een zéér krachtige tool, je hebt ook toegang tot heel wat opleidingen, extra white papers, handige inzichten,... én een zeer hulpvaardige supportafdeling.

Boek jouw HubSpot demo

Wil jij de voordelen van HubSpot leren kennen voor jouw firma?
Boek hier
Conversie optimalisatie

De HubSpot inbound methodologie

ATTRACT
HubSpot helpt jou om nieuwe websitebezoekers aan te trekken via een blog, social publishing, ad campagnes, slimme zoekwoorden,...

CONVERT
Jouw websitebezoekers zet HubSpot vervolgens om in leads voor uw bedrijf door middel van intelligente formulieren, call-to-actions en landingspagina's.

CLOSE
Niets belangrijker dan effectief verkoop te sluiten. HubSpot ondersteunt hierbij met behulp van een gratis CRM, e-mailmarketing en geautomatiseerde workflows.

DELIGHT
HubSpot zet vervolgens jouw klanten om in ambassadeurs met persoonlijke communicatie op een structurele manier.

Lees meer in ons blogbericht over deze unieke inbound methodiek.

Leuke cases

Itho Daalderop

Strategische en conceptuele meerwaarde voor Itho Daalderop

URSA

Méér online awareness voor URSA

Busworld

360° approach voor Busworld

Claessens Canvas

Merkstrategie Claessens Canvas verovert hart van kunstenaars

Novius

Content & employer branding voor advocatenkantoor Novius

Verbeke

Cocooning zorgt voor 11 hot leads die converteren in winterperiode
DRAG

Boek jouw HubSpot demo

Klaar voor de next level met jouw bedrijf? Wij laten je graag kennismaken met HubSpot
Boek hier
WELL_Roeselare_communicatiebureau